Paard Als Model is een onderdeel van Picture4You, Fotoshoots en fotografiecursussen.

   
     Bel vrijblijvend voor meer informatie: 06-50508678
Tap To Call

Voorbeelden   arrow

Om u een goed beeld te geven van het werk dat de fotografen leveren, proberen we op deze site dit zo goed mogelijk weer te geven door de fotoshoots die we hebben gedaan op deze site te publiceren. De shoots zijn verdeeld in drie categorieën:

  1. Wedstrijd reportages
  2. Mensport fotografie
  3. Portret foto’s & Studio foto’s
  4. Freestyle foto’s

Menwedstrijd Strijbeek

Wedstrijd reportages: Geen foto’s nabestellen bij een wedstrijdfotograaf, waarbij u de hoofdprijs betaald voor een leuke foto op papier… Nee! Nu heeft u een eigen fotograaf die een complete fotoreportage maakt van uw (indoor of outdoor) menwedstrijd, springwedstrijd of dressuurwedstrijd.

Klik hier voor meer informatie.

Anouk op het strandMensport fotografie kan zowel indoor als outdoor. Denk hierbij aan een vlotte rit over het strand, door het bos of over het oefenterrein. Manfred Grund maakt een mooie reportage van u en uw aanspanning in vol ornaat, waarbij actie of juist het sierlijke in beeld wordt gebracht.

Klik hier voor meer informatie.

J'AdorePortret foto’s worden het meest geschoten bij mooi weer. Wanneer het zonnetje op het model (of de modellen) staat heb je geen kunstlicht nodig. De foto’s ogen al snel fris en vrolijk en er zijn geen lampen die door het paard als “eng” kunnen worden beschouwd. Indien nodig vragen we een aanwezige paarden liefhebster om het reflectiescherm te hanteren.

Armelle met ZidaneStudio foto’s zijn een zeer goed alternatief voor Portret foto’s. We beschikken over een mobiele studio, waarbij we rekening houden met het paard. Tegen een zwarte achtergrond met behulp van studioverlichting, een assistent met reflectiescherm en een fotograaf na is er niks aanwezig wat een mooi portret in de weg kan staan. We kiezen er bewust voor om zo weinig mogelijk flitslicht te gebruiken.

Klik hier voor meer informatie.

Freestyle foto’s is een term die we zelf hebben bedacht. Deze foto’s worden in een wei geschoten of op een afgezet stuk strand, bos of ander natuurgebied. Het paard loopt los in dit afgezette stuk en laat zich van zijn meest mooie natuurlijke kant zien. Omdat het altijd kan gebeuren dat een paard weet te ontsnappen, is een goede voorbereiding erg belangrijk. De fotografen zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade die ontstaat n.a.v. deze manier van fotograferen. Het geschiet altijd op eigen risico.

Klik hier voor meer informatie.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: